Relax Garden | Wellness | Overnachting

 

Gegevens

Privé Sauna
Beauty & Massage
Wellness met overnachting (B&B)
Relax Garden logoRelax Garden foto

Adres

2235 | Hulshout
Heibaan 239
Antwerpen
Tel: 0498/20 36 49

Betaalwijzen


Beschrijving Relax Garden

Geniet van een heerlijke privé-sauna bij Relax Garden, in alle rust en privacy.  Voor een paar uurtjes, de hele dag of in combinatie met overnachting in onze B&B.  Voor of na de sauna kunt u heerlijk ontspannen in de wellnessruimte met zwembad, infraroodcabine en bubbelbad.
Overnachting in het saunacomplex waar u in een groot luxebed een hele nacht lang heerlijk kan nadromen en ‘s morgens ontwaakt met de geur van lekkere koffie en ontbijt op het tijdstip dat u wenst.  Boekt u graag meteen meerdere nachten?  Contacteer ons dan gerust voor speciale aanbiedingen!

 

Beoordelingen (4)

>
<

Foto's

Relax Garden - Sauna, beauty, massage en wellness in Hulshout - Foto 1Relax Garden - Sauna, beauty, massage en wellness in Hulshout - Foto 2Relax Garden - Sauna, beauty, massage en wellness in Hulshout - Foto 3Relax Garden - Sauna, beauty, massage en wellness in Hulshout - Foto 4Relax Garden - Sauna, beauty, massage en wellness in Hulshout - Foto 5Relax Garden - Sauna, beauty, massage en wellness in Hulshout - Foto 6Relax Garden - Sauna, beauty, massage en wellness in Hulshout - Foto 7Relax Garden - Sauna, beauty, massage en wellness in Hulshout - Foto 8

Kaart