Origin eau Wellness en Herbroncentrum

 

Gegevens

Privé Sauna
Beauty & Massage
Origin'eau logoOrigin'eau foto

Adres

9320 | Erembodegem
Blauwenbergstraat 29
Oost-Vlaanderen
Tel: 053/89 35 99

Betaalwijzen


Beschrijving Origin'eau

Bij Origin’eau is het onze missie je helemaal tot rust te brengen.
Onze wellness-experience is een detox voor lichaam en geest.
Jouw wellness ervaring start met een moment voor jezelf…een moment van ONT-moeten!
Dan ga je over naar onze zoutgeur-experience en scrubdouche.
Hierna kan je kiezen voor een programma met 1, 2 of 3 warmtemomenten. Als je voor 1 warmtemoment kiest kan je de keuze maken tussen één van onze drie warmtetechnieken.
Wij raden echter aan om een volledige programma, te doorlopen daar dit met werd samengesteld om de meest optimale resultaten van herbronning te bereiken:

-Eerst een
vochtig warmtemoment in onze ALLADINS DREAM hammam
-Dan een
droog warmtemoment in onze HYmalaya zoutsteen sauna
-En pas dan een
stralings warmtemoment infrarood lounge met halotherapie
Na een warmtemoment kan je hier afkoelen, en wij doen dit in de sneeuw en bij droge vriestemperaturen.
Een illusie? Niet bij Origin’eau! De witte vlokken dwarrelen over je lichaam en zorgen voor een zachte afkoeling, niet te vergelijken met een ijskoude douche of dompelbad.
Daarna moet je lichaam rusten. Hiervoor hebben wij deze exclusieve rustruimte ontwerpen. In ons rustbos glijden stress en spanning direct van je af. We reserveren voor jouw je persoonlijke comfortabele relaxatie bed en je geniet van een biologisch drankje en versnapering en komt helemaal tot rust.
Om je wellness traject af te sluiten hebben we onze “After Journey Walk” ontworpen. Letterlijk een wandeling door de vier seizoenen in kleur, geur, temperatuur en druppelgrote.

Mistig, zwoel, fris en ijskoud zorgen voor e
en unieke, positieve ervaring die je hart doen zingen en je opnieuw in volle energie brengen. Je voelt je HERBRONNEN!

Beoordelingen (1)

>
<

Foto's

Origin'eau - Sauna, beauty, massage en wellness in Erembodegem - Foto 1Origin'eau - Sauna, beauty, massage en wellness in Erembodegem - Foto 2Origin'eau - Sauna, beauty, massage en wellness in Erembodegem - Foto 3Origin'eau - Sauna, beauty, massage en wellness in Erembodegem - Foto 4Origin'eau - Sauna, beauty, massage en wellness in Erembodegem - Foto 5Origin'eau - Sauna, beauty, massage en wellness in Erembodegem - Foto 6Origin'eau - Sauna, beauty, massage en wellness in Erembodegem - Foto 7Origin'eau - Sauna, beauty, massage en wellness in Erembodegem - Foto 8

Kaart