L'Eau de Vie

 

Gegevens

Privé Sauna
Beauty & Massage
L'Eau de Vie logoL'Eau de Vie foto

Adres

9220 | Hamme-Oost-Vlaanderen
Kleinhulst 72
Oost-Vlaanderen
Tel: 0468/26 46 26

Betaalwijzen


Beschrijving L'Eau de Vie

L' Eau de Vie is een privé-sauna in het hartje van het landelijke Hamme in Oost-Vlaanderen. Hamme is gelegen aan de monding van de Durme in de Schelde. Philip de Pillecijn had er zijn roots. Een combinatie van relaxeren met een wandel- of fietstocht of een lekker etentje in één van de vele restaurants op Driegoten ligt voor de hand.
Wij kunnen u uiteraard enkele goede tips meegeven. Een kaart met fietsroutes is beschikbaar. In onze sauna kan je met 2 tot 6 personen even ontsnappen aan de drukte van alle dagen en gezellig genieten in een sfeervolle omgeving.Rust is de leidraad doorheen gans het gebeuren. Je kan hier gebruik maken van een deugddoende sauna met kleurentherapie, hamam, infraroodlampen, overdekte buitenjacuzzi, verwarmd buitenzwembad, relaxzetels binnen en buiten, en regendouche met kantelemmer. Gezien we netheid en hygiëne voorop stellen is alles conform Vlarem 2 wetgeving.

Beoordelingen (356)

>
<

Foto's

L'Eau de Vie - Sauna, beauty, massage en wellness in Hamme-Oost-Vlaanderen - Foto 1L'Eau de Vie - Sauna, beauty, massage en wellness in Hamme-Oost-Vlaanderen - Foto 2L'Eau de Vie - Sauna, beauty, massage en wellness in Hamme-Oost-Vlaanderen - Foto 3L'Eau de Vie - Sauna, beauty, massage en wellness in Hamme-Oost-Vlaanderen - Foto 4L'Eau de Vie - Sauna, beauty, massage en wellness in Hamme-Oost-Vlaanderen - Foto 5L'Eau de Vie - Sauna, beauty, massage en wellness in Hamme-Oost-Vlaanderen - Foto 6L'Eau de Vie - Sauna, beauty, massage en wellness in Hamme-Oost-Vlaanderen - Foto 7L'Eau de Vie - Sauna, beauty, massage en wellness in Hamme-Oost-Vlaanderen - Foto 8

Kaart