Black and White Sensation

 

Gegevens

Privé Sauna
Black and White Sensation logoBlack and White Sensation foto

Adres

9660 | Brakel
kleibergstraat 7
Oost-Vlaanderen
Tel: 0479/03 34 30

Betaalwijzen


Beschrijving Black and White Sensation

Van harte welkom in een oase van rust en ontspanning, en dit in het hartje van Brakel.  Kom tot rust in onze privé-wellness samen met uw geliefde, vriend(in), broer of zus.  De ultieme ontspanning, niet enkel binnen maar ook in onze afgeschermde privétuin kunt u genieten van het nodige comfort.
Om de verwenning helemaal compleet te maken, kan je ook genieten van een hapje en een drankje. Wij staan altijd voor u klaar zodat u in het weekend kan komen genieten van onze faciliteiten die tot in de puntjes verzorgd zijn. Kom het zelf beleven en geniet in alle rust van al onze faciliteiten.
Nu ook verwarmd buitenzwembad beschikbaar !

 

Beoordelingen (6)

>
<

Foto's

Black and White Sensation - Sauna, beauty, massage en wellness in Brakel - Foto 1Black and White Sensation - Sauna, beauty, massage en wellness in Brakel - Foto 2Black and White Sensation - Sauna, beauty, massage en wellness in Brakel - Foto 3Black and White Sensation - Sauna, beauty, massage en wellness in Brakel - Foto 4Black and White Sensation - Sauna, beauty, massage en wellness in Brakel - Foto 5Black and White Sensation - Sauna, beauty, massage en wellness in Brakel - Foto 6Black and White Sensation - Sauna, beauty, massage en wellness in Brakel - Foto 7Black and White Sensation - Sauna, beauty, massage en wellness in Brakel - Foto 8

Kaart