Black and White Sensation

 

Gegevens

Privé Sauna
Black and White Sensation logoBlack and White Sensation foto

Adres

9660 | Brakel
kleibergstraat 7
Oost-Vlaanderen
Tel: 0479/03 34 30

Betaalwijzen


Beschrijving Black and White Sensation

Van harte welkom in een oase van rust en ontspanning, en dit in het hartje van Brakel.  Kom tot rust in onze privé-wellness samen met uw geliefde, vriend(in), broer of zus.  De ultieme ontspanning, niet enkel binnen maar ook in onze afgeschermde privétuin kunt u genieten van het nodige comfort.
Om de verwenning helemaal compleet te maken, kan je ook genieten van een hapje en een drankje. Wij staan altijd voor u klaar zodat u in het weekend kan komen genieten van onze faciliteiten die tot in de puntjes verzorgd zijn. Kom het zelf beleven en geniet in alle rust van al onze faciliteiten.

 

Beoordelingen (6)

>
<

Foto's

Black and White Sensation - Sauna, beauty, massage en wellness in Brakel - Foto 1Black and White Sensation - Sauna, beauty, massage en wellness in Brakel - Foto 2Black and White Sensation - Sauna, beauty, massage en wellness in Brakel - Foto 3Black and White Sensation - Sauna, beauty, massage en wellness in Brakel - Foto 4Black and White Sensation - Sauna, beauty, massage en wellness in Brakel - Foto 5Black and White Sensation - Sauna, beauty, massage en wellness in Brakel - Foto 6Black and White Sensation - Sauna, beauty, massage en wellness in Brakel - Foto 7Black and White Sensation - Sauna, beauty, massage en wellness in Brakel - Foto 8

Kaart