Au Porte Bonheur

 

Gegevens

Privé Sauna
Wellness met overnachting (B&B)
Au Porte Bonheur logoAu Porte Bonheur foto

Adres

9630 | Zwalm
Meilegemstraat 26
Oost-Vlaanderen
Tel: 0468/22 19 67

Betaalwijzen


Beschrijving Au Porte Bonheur

Au Porte Bonheur
Een bed & breakfast met wellness in het hartje van de Vlaamse Ardennen.
Welkom bij Au Porte Bonheur, een prachtige Bed & Breakfast in Zwalm, gelegen in het hart van de Vlaamse Ardennen.  Dit unieke pand biedt een adembenemend uitzicht en is de perfecte plek voor stellen die op zoek zijn naar een romantisch uitje.
Bij Au Porte Bonheur zijn er vier prachtig ingerichte kamers beschikbaar, elk met een eigen karakter en charme.  Je zult je onmiddellijk thuis voelen in deze oase van rust.  's Ochtends kun je genieten van een heerlijk ontbijt, bereid met lokale producten, terwijl je uitkijkt over de prachtige omgeving.  Het ontbijt wordt geserveerd in de gezellige ontbijtruimte of bij mooi weer op het terras.
Naast de kamers biedt Au Porte Bonheur ook een wellnessruimte, compleet met een sauna, infrarood, jetstream en jacuzzi, zodat je volledig kunt ontspannen en tot rust kunt komen.  Na een dag vol avontuur en verkenning, is er geen betere manier om te ontspannen dan in deze privé-wellness.  Ontdek onze arrangementen en laat je onderdompelen in de unieke sfeer van onze wellness.
Onze wellness kan ook gereserveerd worden zonder overnachting!
Kortom, als je op zoek bent naar een uniek en romantisch uitje, dan is Au Porte Bonheur de perfecte plek voor jou. Boek nu en laat je betoveren door de schoonheid en charme van de Vlaamse Ardennen.

>
<

Foto's

Au Porte Bonheur - Sauna, beauty, massage en wellness in Zwalm - Foto 1Au Porte Bonheur - Sauna, beauty, massage en wellness in Zwalm - Foto 2Au Porte Bonheur - Sauna, beauty, massage en wellness in Zwalm - Foto 3Au Porte Bonheur - Sauna, beauty, massage en wellness in Zwalm - Foto 4Au Porte Bonheur - Sauna, beauty, massage en wellness in Zwalm - Foto 5Au Porte Bonheur - Sauna, beauty, massage en wellness in Zwalm - Foto 6Au Porte Bonheur - Sauna, beauty, massage en wellness in Zwalm - Foto 7Au Porte Bonheur - Sauna, beauty, massage en wellness in Zwalm - Foto 8

Kaart