Ana Luz

 

Gegevens

Privé Sauna
Beauty & Massage
Ana Luz logoAna Luz foto

Adres

3380 | Glabbeek-Zuurbemde
Kapellenstraat 9
Vlaams-Brabant
Tel: 016/77 02 94 | 0498/12 48 55

Betaalwijzen


Beschrijving Ana Luz

In deze stresserende tijden heeft iedereen nood aan een plaats om tot rust te komen.  Het prachtige Hageland biedt tal van troeven om een aangenaam moment te kunnen beleven.  Met de bouw van Ana’Luz werd voor ogen gehouden een plaats te creëren waar rust, gezondheid en gezelligheid troef zijn.  Ana’Luz is er voor u, en voor u alleen.
Onze faciliteiten worden uitsluitend privé afgehuurd.  Speciaal uitgezochte toestellen maken van het verblijf in Ana’Luz een waar hoogtepunt.  De traditionele Finse sauna ontbreekt uiteraard niet, maar ook voor mensen met minder warme gedachten is er de infrarood sauna (60°) met zijn helende werking.  Buiten wacht een Dimension One Spa u op voor een zalig relaxatie- en massagebad.

Eénmaal terug binnen kunt u zich neervlijen in de gezellige zetels bij de haard en genieten van een glaasje champagne.  In dit kader kan u met uw partner, uw gezin, vrienden en kennissen genieten van het echte “wellness” gevoel en als een herboren persoon terug naar huis gaan.

Beoordelingen (3)

>
<

Foto's

Ana Luz - Sauna, beauty, massage en wellness in Glabbeek-Zuurbemde - Foto 1Ana Luz - Sauna, beauty, massage en wellness in Glabbeek-Zuurbemde - Foto 2Ana Luz - Sauna, beauty, massage en wellness in Glabbeek-Zuurbemde - Foto 3Ana Luz - Sauna, beauty, massage en wellness in Glabbeek-Zuurbemde - Foto 4Ana Luz - Sauna, beauty, massage en wellness in Glabbeek-Zuurbemde - Foto 5Ana Luz - Sauna, beauty, massage en wellness in Glabbeek-Zuurbemde - Foto 6Ana Luz - Sauna, beauty, massage en wellness in Glabbeek-Zuurbemde - Foto 7Ana Luz - Sauna, beauty, massage en wellness in Glabbeek-Zuurbemde - Foto 8

Kaart