Kaliso

 

Gegevens

Beauty & Massage
Kaliso logoKaliso foto

Adres

3078 | Meerbeek
Dorpstraat 79
Vlaams-Brabant
Tel: 0492/454971

Betaalwijzen


Beschrijving Kaliso

Kom langs bij Kaliso en gun uzelf wat “me time”.
Wij bieden diverse behandelingen aan zoals manicure, pedicure, ontharingen, massages, gelaatsverzorgingen, diëten en afslankende verzorgingen die u laten stralen.  We streven naar 100% resultaat!  Hiervoor gebruiken we de professionele en kwaliteitsvolle producten van RainPharma.  Dankzij onze jarenlange ervaring, knowhow en voortdurende bijscholing geven we u het beste advies en staan garant voor de kwaliteit van onze diensten.

Over ons
Lieve, Ilse & Sofie zijn de 3 zaakvoersters van Kaliso, elk met eigen specialisaties.
“Wij hebben het geluk om van onze passie ons werk te maken. Professionele verzorging, perfectionisme en discretie staan bij ons centraal.”
Lieve is de mama van Ilse & Sofie en is verpleegster, voedingsdeskundige en pedicure van opleiding.  Ilse is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste die instaat voor de manicure, gelaatsverzorging, ontharing, massages en make-up advies.  Sofie heeft naast haar opleiding voor zorgkundige ook een specialisatie in pedicure, ontharing en massage.  Ondertussen is ons team ook verder aan het groeien en is Jeroen erbij gekomen een professionele massagetherapeut.

  
>
<

Foto's

Kaliso - Sauna, beauty, massage en wellness in Meerbeek - Foto 1Kaliso - Sauna, beauty, massage en wellness in Meerbeek - Foto 2Kaliso - Sauna, beauty, massage en wellness in Meerbeek - Foto 3Kaliso - Sauna, beauty, massage en wellness in Meerbeek - Foto 4Kaliso - Sauna, beauty, massage en wellness in Meerbeek - Foto 5Kaliso - Sauna, beauty, massage en wellness in Meerbeek - Foto 6

Kaart