Obassin

 

Gegevens

Privé Sauna
Beauty & Massage
Obassin logoObassin foto

Adres

1930 | Zaventem
Kerkstraat 65
Vlaams-Brabant
Tel: 02/720 38 38 | 0497/55 38 38

Betaalwijzen


Beschrijving Obassin

Een avondje relaxen met uw partner, een gezellige onderonsje met vriend(inn)en, een originele verrassing voor uw vriend(in), elke gelegenheid is goed om een onvergetelijk moment bij Obassin te leven. Geniet van het volledige privé gebruik van de wellnessruimte : het binnen zwembad, de grote Finse sauna, de hammam, de jacuzzi met therapeutische stralen, dit alles in een sfeervol en rustgevend kader, onderhouden onderde meest strenge hygiënische normen. En om dit gevoel van welzijn te versterken, kunt U bij ons van een romantisch dinertje, een gezellig ontbijt of een glas champagne aan het zwembad genieten.
Wij bieden u een uitgebreide menukaart. Of laat u verwennen bij een massage voor of na uw saunabeurt of profiteert van het BIENFAISANT licht van onze zonnebanken. Een muziek door U gekozen vergezelt u tijdens uw reis „welzijn".
De wellnessruimte is open 7 dagen op 7, het staat te verhuren voor een minimale duur van 2 uur en voor 2 tot 10 personen.

Beoordelingen (172)

Foto's

Obassin - Sauna, beauty, massage en wellness in Zaventem - Foto 1Obassin - Sauna, beauty, massage en wellness in Zaventem - Foto 2Obassin - Sauna, beauty, massage en wellness in Zaventem - Foto 3Obassin - Sauna, beauty, massage en wellness in Zaventem - Foto 4Obassin - Sauna, beauty, massage en wellness in Zaventem - Foto 5Obassin - Sauna, beauty, massage en wellness in Zaventem - Foto 6Obassin - Sauna, beauty, massage en wellness in Zaventem - Foto 7Obassin - Sauna, beauty, massage en wellness in Zaventem - Foto 8

Kaart