Casa Caliente

 

Gegevens

Privé Sauna
Beauty & Massage
Casa Caliente logoCasa Caliente foto

Adres

8580 | Avelgem
Doorniksesteenweg 199
West-Vlaanderen
Tel: 056/75 58 00 - 0498/11 04 19

Betaalwijzen


Beschrijving Casa Caliente

Ontdek en beleef een Casa Caliente moment.
De manier om even te ontspannen voor jong en oud. Geniet tijdens een saunabeurt van onze Sauna en Hammam met lichttherapie. Of de infrarood relax banken. Buiten kan je ook even afkoelen onder de kantelemmer of genieten van het verwarmd zwembad met jetstream. Je kan ook lekker genieten in de jacuzzi. Of voel het heerlijk gevoel van warme voetjes in het voetenbad, je kan ook het gevoel ervaren van de prachtige regendouches. Tussendoor kan je in de relaxruimte genieten van een natje en een droogje, of op het buitenterras. Je kan ook eigen muziek meebrengen met ipod aansluiting.

Casa Caliente biedt 170m² luxe privé sauna en wellness in een zuiders kader. Van 2 tot 20 personen kan je bij ons komen om te genieten en te relaxen. Ontdek ook onze verschillende arrangementen met tapas, cava, champagne, ontbijt, massages,...Wij proberen al uw wensen te vervullen.
Vraag naar onze persoonlijke en voordelige wellness pass! Casa Caliente:"Uw partner in ontspanning en wellness".

Beoordelingen (328)

>
<

Foto's

Casa Caliente - Sauna, beauty, massage en wellness in Avelgem - Foto 1Casa Caliente - Sauna, beauty, massage en wellness in Avelgem - Foto 2Casa Caliente - Sauna, beauty, massage en wellness in Avelgem - Foto 3Casa Caliente - Sauna, beauty, massage en wellness in Avelgem - Foto 4Casa Caliente - Sauna, beauty, massage en wellness in Avelgem - Foto 5Casa Caliente - Sauna, beauty, massage en wellness in Avelgem - Foto 6Casa Caliente - Sauna, beauty, massage en wellness in Avelgem - Foto 7Casa Caliente - Sauna, beauty, massage en wellness in Avelgem - Foto 8

Kaart