Bahami

 

Gegevens

Privé Sauna
Wellness met overnachting (B&B)
Bahami logoBahami foto

Adres

8500 | Kortrijk
Hendrik Consciencestraat 18 bus 11
West-Vlaanderen
Tel: 056/57 56 42 | 0488/15 88 23

Betaalwijzen


Beschrijving Bahami

Bahami’s privé Wellness, gelegen in Kortrijk, meer bepaald aan de leie en staat voor mooi en rustig uitzicht, mooi panorama en een stad die aan het vernieuwen is.  Bij Bahami, kan u terecht voor een welverdiende ontspanning.  Elke reden is goed om u volledig te ontspannen.  HER-LEVEN en herbronnen begint hier in bahami’s privé Wellness.
Bahami beschikt over een Jacuzzi met geur therapie, infra-rood sauna met full spectrum lampen zodat deze ook veel dieper in de huid dringen en effectieve therapeutische werking hebben op spieren en gewrichten, Finse sauna, stoombad, ontspanningsruimte en een aparte massageruimte.  Kortom alles in het kader van puur ontspannen en genieten, om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en stress.  Ook voor een parking hoeft u geen stress te hebben, we hebben een gratis privéparking.  Wij bieden je een zeer vriendelijke en correcte service en we waken erop dat u steeds in een hygiënische wellness terechtkomt.  Daarom zijn badlinnen en slippers inbegrepen, shampoo, douchegel, hydraterende huidlotion, koffie, thee en water zijn gratis.  Glas cava en gezond hapje bij aankomst.

Beoordelingen (5)

>
<

Foto's

Bahami - Sauna, beauty, massage en wellness in Kortrijk - Foto 1Bahami - Sauna, beauty, massage en wellness in Kortrijk - Foto 2Bahami - Sauna, beauty, massage en wellness in Kortrijk - Foto 3Bahami - Sauna, beauty, massage en wellness in Kortrijk - Foto 4Bahami - Sauna, beauty, massage en wellness in Kortrijk - Foto 5Bahami - Sauna, beauty, massage en wellness in Kortrijk - Foto 6Bahami - Sauna, beauty, massage en wellness in Kortrijk - Foto 7Bahami - Sauna, beauty, massage en wellness in Kortrijk - Foto 8

Kaart