Wu Wei

 

Gegevens

Privé Sauna
Beauty & Massage
Wellness met overnachting (B&B)
Publieke Sauna
Wu Wei logoWu Wei foto

Adres

8500 | Kortrijk
Kongoweg 23
West-Vlaanderen
Tel: 056/29 01 00

Betaalwijzen


Beschrijving Wu Wei

Privé spa
Het dakterras met panoramasauna, dompelton, heetwaterbad en cabane met spekkachel is één van de mooiste plekjes bij Wu Wei. De ideale omgeving om in beperkte kring (tot 8 personen) privaat te wellnessen. Je hebt ook toegang tot het binnen- en buitenbad op 32 graden en de huiskamer, waar doorlopend gezonde snacks en dranken te verkrijgen zijn. Je kan van maandag tot vrijdag gebruik maken van de privé spa. Je kan je wagen kwijt in de overdekte, gratis parking.
Publieke spa 
De publieke badpakkenwellness van Wu Wei is elke dag open van 11 tot 23 uur. Het binnen- en buitenbad op 32 graden, de traditionele hamam, de drie sauna's in verschillende sferen, de belevingsdouches en het Japans bad garanderen een optimale wellness beleving, winter en zomer. De combinatie van rustige en comfortabele ruimtes, een paar ruwe plekken, het alomtegenwoordige licht, het groen en de diverse houtvuren zorgen ervoor dat alle zintuigen op scherp worden gesteld. De behandelingen, belevingen en workshops maken de spa tot een plek maken waar de dag voorbijvliegt. Je kan je eigen linnen meebrengen of je kan ter plaatse de prachtige Wu Wei linnenset huren. Je kan je wagen kwijt in de overdekte, gratis parking.
Behandelingen 
Wu Wei biedt ook een uitgebreid aanbod aan massages die afzonderlijk kunnen worden geboekt. Korte relaxaties voor nek, schouders, gelaat, voeten en rug. Of langere behandelingen, specifiek aangepast aan vrouwen of mannen, met keuze voor een duo behandeling of voor specifieke technieken uit onder meer shiatsu en ayurveda, die ervoor zorgen dat de energie vlotter kan stromen.
Hotel 
In het viersterrenhotel is het aantal kamers bewust beperkt tot veertien. De mix van het oude industriële pand en de heldere en introverte architectuur brengt openheid, licht, groen en rust. Er gaat veel aandacht uit naar slaapcomfort. De badkamers zijn ruim en gezellig. En alle kamers zijn uitgerust met Scandinavisch meubilair, hebben eiken parket vloeren, TV en minibar en zijn bereikbaar met de lift. Parkeren kan in de ruime en veilige parking vlakbij het onthaal. Gastvrijheid, vriendelijkheid en kwaliteit staan centraal bij Wu Wei in een sfeer van ‘alles kan en niets moet’.
 

Beoordelingen (1)

>
<

Foto's

Wu Wei - Sauna, beauty, massage en wellness in Kortrijk - Foto 1Wu Wei - Sauna, beauty, massage en wellness in Kortrijk - Foto 2Wu Wei - Sauna, beauty, massage en wellness in Kortrijk - Foto 3Wu Wei - Sauna, beauty, massage en wellness in Kortrijk - Foto 4Wu Wei - Sauna, beauty, massage en wellness in Kortrijk - Foto 5Wu Wei - Sauna, beauty, massage en wellness in Kortrijk - Foto 6Wu Wei - Sauna, beauty, massage en wellness in Kortrijk - Foto 7Wu Wei - Sauna, beauty, massage en wellness in Kortrijk - Foto 8

Kaart