Benesso

 

Gegevens

Privé Sauna
Beauty & Massage
Benesso logoBenesso foto

Adres

8790 | Waregem
Gentse Heerweg 2
West-Vlaanderen
Tel: 056/71 20 57

Betaalwijzen


Beschrijving Benesso

Benesso is een totaalconcept waar alles in het teken staat van zalig herbronnen. Benesso is een plaats waar water, warmte en wellness samen komen om jou te laten genieten enerzijds is er het privé wellnesscentrum met Finse sauna, Turks stoombad, buiten zwembad en jacuzzi. Daarnaast is er ook een ruim aanbod aan massages. Of wil je beide samen? Dat kan met de heerlijke arrangementen. Ieder arrangement is een verrassende mix van ontspanning, massage en culinaire verwennerijen?

Het concept van Benesso is heel eenvoudig: een aangenaam kader met de juiste sfeer en veel warmte en zachtheid om je heen met mensen die jij belangrijk vindt.


Beoordelingen (3)

>
<

Foto's

Benesso - Sauna, beauty, massage en wellness in Waregem - Foto 1Benesso - Sauna, beauty, massage en wellness in Waregem - Foto 2Benesso - Sauna, beauty, massage en wellness in Waregem - Foto 3Benesso - Sauna, beauty, massage en wellness in Waregem - Foto 4Benesso - Sauna, beauty, massage en wellness in Waregem - Foto 5Benesso - Sauna, beauty, massage en wellness in Waregem - Foto 6Benesso - Sauna, beauty, massage en wellness in Waregem - Foto 7Benesso - Sauna, beauty, massage en wellness in Waregem - Foto 8

Kaart