Maison Giron

 

Gegevens

Privé Sauna
Beauty & Massage
Wellness met overnachting (B&B)
Maison Giron logoMaison Giron foto

Adres

8940 | Wervik
Ten Brielenlaan 31
West-Vlaanderen
Tel: 0470/65 58 71

Betaalwijzen


Beschrijving Maison Giron

Bed en Badhuis Maison Giron is een centraal maar toch heel rustig gelegen privéwellness met B&B in Wervik.

Ons inox binnenzwembad met tegenstroomfunctie geeft u een unieke zwemervaring.  Een grote Finse sauna, hammam en brede infraroodligbank in een gezellig, strak en gloednieuw kader.  De grote inloopdouche met regendouchekop en handdouche met de hoogwaardige doucheproducten op basis van pure Aloë Vera zijn een echte luxe!  Er is een relaxruimte met zicht op het zwembad en de tuin.  U kunt zelf muziek selecteren op onze tablet met waterdichte mobiele box.  Een crushed-ice machine is slechts één van de mogelijkheden om u af te koelen.

In de grote tuin kunt u verrassende ontdekkingshoekjes vinden om zich wat af te zonderen en te relaxen.  In de met sterrenhemel overdekte jacuzzi kunt u in elk seizoen genieten van zelf regelbare warme massagestralen.  De kantelton zorgt terug voor afkoeling.

U kunt bij ons ook slaatjes, tapas en verrassingsbrood en zelfs een (luxe-)ontbijt bijboeken.  Ruime parkeergelegenheid.  Handdoeken, badjassen, slippers, koffie, thee, water, versnaperingen zijn steeds inbegrepen.  Er is ook een goedgevulde koelkast aanwezig met dranken en een ijsje (tegen meerprijs).

Beoordelingen (6)

Foto's

Maison Giron - Sauna, beauty, massage en wellness in Wervik - Foto 1Maison Giron - Sauna, beauty, massage en wellness in Wervik - Foto 2Maison Giron - Sauna, beauty, massage en wellness in Wervik - Foto 3Maison Giron - Sauna, beauty, massage en wellness in Wervik - Foto 4Maison Giron - Sauna, beauty, massage en wellness in Wervik - Foto 5Maison Giron - Sauna, beauty, massage en wellness in Wervik - Foto 6Maison Giron - Sauna, beauty, massage en wellness in Wervik - Foto 7Maison Giron - Sauna, beauty, massage en wellness in Wervik - Foto 8

Kaart